MISIUNE

Centru informational,cultural si de socializare pentru comunitatea sectorului Botanica-incurajeaza si sustine libertatea de a cunoaste prin asigurarea accesului liber la informatie tuturor rezidentilor sectorului fara limite de virsta,sex,limba,orientare religioasa,politica,conditie sociala,fizica,capacitate intelectuala.

marți, 28 iunie 2011

Vara e în toi

  Pentru utizatorii  bibliotecii Codru , organizăm zilnic la ora 11.00 - Ora poveştilor, la ora 16.00 - ore de lectură, discuţii, concursuri, prezentări de carte. Vă aşteptăm ! 
   La prezentarea carţii  Floarea iubirii  de C.Partole, care este propusă spre lectură in cadrul programului
Copiii Chişinaului citesc o carte au fost invitaţi copiii de la Grădiniţa  103, grupa pregatitoare. Le-am vorbit copiilor despre scopul programului, le-am prezentat si alte carţi  scrise de Claudia  Partole.


    La orele de lectura dupa cartea  Floarea iubirii, copiii au ascultat cu interes ce sa întîmplat cu robinetul,cine o să  plătească pagubile vecinilor, cu ce se va termina  războiul ? Voi ştiţi cu ce se poate termina un război ?
 Veniţi  şi ascultaţi, citiţi cartea  Floarea iubirii de Claudia Partole.   
Pe parcursul lunii iunie  am  colaborat  cu Grădiniţa 103. Copiii ne aşteptau cu nerăbdare la orele de poveste, care le organizam la aer liber.   
Foarte indrăgite de copii sunt poveştile scrise de marele povestitor I.Creanga
                                                                              
 


 Fregventeaza biblioteca si alte categirii de utilizatori. Aceştea sunt elevii de la şcoala profesională 4, utilizatorii fideli care  preferă  să citească editiile periodice.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu