MISIUNE

Centru informational,cultural si de socializare pentru comunitatea sectorului Botanica-incurajeaza si sustine libertatea de a cunoaste prin asigurarea accesului liber la informatie tuturor rezidentilor sectorului fara limite de virsta,sex,limba,orientare religioasa,politica,conditie sociala,fizica,capacitate intelectuala.

vineri, 5 octombrie 2012

ANII DE ŞCOALĂ FRUMOŞI MAI SUNT...

 Primul sunet, prima învăţătoare ne rămîne în amintire pe toată viaţa.
Anume de aici, din şcoală copilul porneşte în lumea mare, se formează ca om. Şcoala este ca o enciclopedie pe care copiii o cunosc zi de zi, an de an. Ea va rămîne aşa , deschisă , pentru totdeauna. Numele profesorilor dragi  le ţinem minte căt trăim, căci anume ei au stat la leagănul copilăriei şi adolescenţei. Ziua profesorului este în fiecere zi, atunci cînd el întră în clasă, în fiecare zi, atunci cînd el vede roadele muncii sale. Să le urăm numai sănătate, răbdare mulţi ani înnainte!
        În deosebi aducem sincere mulţumiri, urări de bine profesorilor de la Şcoala nr. 49, sec. Botanica. Învăţătorii noştri merită din plin acest gest de recunoştinţă şi politeţe, care, vorba lui Servantes, ne costă puţin, dar valorează foarte mult.
                        Iar e toamnă. Zile calde.
                        Frunza ruginie cade.
                        Frumuşel cei mici se spală
                        Şi se duc cuminţi la şcoală....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu