MISIUNE

Centru informational,cultural si de socializare pentru comunitatea sectorului Botanica-incurajeaza si sustine libertatea de a cunoaste prin asigurarea accesului liber la informatie tuturor rezidentilor sectorului fara limite de virsta,sex,limba,orientare religioasa,politica,conditie sociala,fizica,capacitate intelectuala.

miercuri, 30 mai 2012

URA ! VACANŢA !

 Dragă vară, dragă vară
 Tare mult te-am mai dorit.
  Şi cănd îmi perdeam răbdarea
  S-a-ntămplat că ai venit.
      Tu dacă  doreşti pe toate
       Să le ştii, să le înveţi.
       Ca-m acesta este sfatul
       SĂ CITEŞTI MAI MULTE CĂRŢI !
 Acesta a fost mesajul care ne-am străduit să-l aducem copiilor, care au fost pezenţi  la lansarea  Programului- Lecturile Verii. Împreună cu copiii de la Grădiniţa nr. 103 am avut    o călătorie imaginară în minunata lume a copilăriei , în sînul Naturii Mamă, în lumea basmelor şi a poveştilor.                                            
Copiii au dansat, au cîntat, au recitat poezii, au călătorit pe paginile cărţilor îndrăgite,au  ghicit din ce  poveşti sunt eroii  din scenetele prezentate de copii. Au participat la concursul de creaţie ,,Visez la o lume în pace''.     
În augustul cel august ,vacanţa fără  bibliotecă nu are gust. Harap- Alb, la vitejiii - neînfricat , voinicul cel cu cartea în mînă născut , Tom Sawyer, Alice, Paganel, Robinson se vor pune  la unison. Şi ca nişte vrăgitori de performanţă, vor preface într-o Ţară-a Minunilor fiecare zi de vacanţă...

Un comentariu: