MISIUNE

Centru informational,cultural si de socializare pentru comunitatea sectorului Botanica-incurajeaza si sustine libertatea de a cunoaste prin asigurarea accesului liber la informatie tuturor rezidentilor sectorului fara limite de virsta,sex,limba,orientare religioasa,politica,conditie sociala,fizica,capacitate intelectuala.

joi, 18 septembrie 2014

VLADIMIR BEȘLEAGĂ- OMUL TIMPULUI SĂU

Martor al celor mai dramatice evenimente din istoria neamului, Vladimir Beșleagă nu a refuzat niciodată dreptul la memorie pe care l-a conceput nu doar ca pe o dimensiune a conștiinței sale civice, dar și ca o dimensiune esențială a creației sale literare.
Vladimir Beșleagă este omul care își pune întrebări și caută răspunsuri în scris. Pe fondul confuziilor de valori care existau în anii 1960 în societatea basarabiană, apariția romanului ZBOR FRÂNT a fost, pur și simplu, un eveniment extraordinar. Despre acest roman, și despre multe lucruri interesante a fost discutația elevilor de la Școala profesională nr. 4 și scriitorul Vladimir Beșleagă. Două ore au zburat pe neobservate. Scriitorul recunoaște că ,, A fost o carte, pe care nici eu însumi nu-mi dau seama cum am scris-o. A fost o revelație. Cred că așa ceva  i se poate întâmpla unui  autor o singură dată''. Cine are dorința să citească cartea, vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu