MISIUNE

Centru informational,cultural si de socializare pentru comunitatea sectorului Botanica-incurajeaza si sustine libertatea de a cunoaste prin asigurarea accesului liber la informatie tuturor rezidentilor sectorului fara limite de virsta,sex,limba,orientare religioasa,politica,conditie sociala,fizica,capacitate intelectuala.

marți, 13 noiembrie 2012

TOTUL ARE UN SFÎRŞIT...

 A luat sfîrşit o săptămînă plină de evenimente frumoase la filiala Codru. O săptămînă care ne-a adus noi retrăiri, impresii, cititori noi. Impresionaţi au fost elevii de la ŞP nr. 4, de întîlnirea cu scriitorul D. Crudu.
După cum s-a exprimat D-ul D.Crudu, aceasta a fost una din cele mai interesante întîlniri cu cititorii din care le-a avut dumnealui. Copiii au pus o mulţime de întrebări, atît în baza celor citite, cît şi pe alte teme, care le frămîntă.
 Pe parcursul săptămînii ne-am străduit să  cuprindem , dacă putem spune aşa, toate categoriile de utilizatori. Am avut ca oaspeţi copiii de la Grădiniţa nr. 103, copiii cl. 1a, 5a, 6a, 7a, 8a, 9a de la Şcoala nr. 49, eleviii de la Şcoala Profesională nr. 4, membrii cluburilor  Dibăcie, fantezie şi creaţieŞi totuşi viaţa e frumoasă.

Programul dat este binevenit, este ca o analiză a activităţii noastre pe parcursul întegului an. Mai cu seamă, anul acesta fiind un an jubiliar, am promovat la toate activităţile acest eveniment, ne-am străduit să promovăm biblioteca, cartea, care a fost, este şi va fi, poate că numai cu anumite schimbări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu