MISIUNE

Centru informational,cultural si de socializare pentru comunitatea sectorului Botanica-incurajeaza si sustine libertatea de a cunoaste prin asigurarea accesului liber la informatie tuturor rezidentilor sectorului fara limite de virsta,sex,limba,orientare religioasa,politica,conditie sociala,fizica,capacitate intelectuala.

joi, 8 noiembrie 2012

UŞILE LARG DESCHISE...

La deschiderea programului Săptămîna uşilor deschise  a fost invita d-ul V. Prohin , colaborator la redacţia revistei Alunelul. Copiii au recitat o mulţime de poezii, au ghicit ghicitorile propuse de  scriitor. La sfîrşitul întîlnirii copiii au primit în dar cîte o revistă jubiliară, anul acesta revista a împlinit 30 ani, profesoarea clasei 1a, a primit în dar o carte.
Elevii clasei a 7a, şcoala nr. 49 sunt cititorii noştri fideli. Pentru ei biblioteca este locul unde ei se simt bine, îşi pregătesc temele de acasă, discută pe diferite teme, deoarece sunt la  vîrstă care necesită o mulţime de răspunsuri, la întrebările care apar zi de zi. Cu interes au răsfoit cărţile, care le-au fost propuse spre lectură.

Colegile din sectorul Botanica au participat la o masă rotundă ,,Viitorul aparţine bibliotecilor în schimbare''. A fost o discuţie interesantă, cine şi cum vede biblioteca sa în  viitorul apropiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu